Wednesday, March 4, 2009

I fall without my wings

Mirror, mirror on the wall. Tell me what I'm looking for?
Look into my eyes and see, tell me who it's gonna be!?

Vad gör man? Har allt som händer i livet en mening? Är det redan förutbestämt hur våra liv ser ut? I så fall vem bestämde mitt liv?
Eller vad är det som styr våra liv? Det är vårt handlande. Hur vi väljer att gå. Vilka val vi gör. Det är lustigt när man tänker efter, (om någon av er nu har gjort det). För i allt man gör, och då menar jag verkligen allting, så har man alltid minst två val. Och vare sig man väljer det ena valet eller det andra så blir det aldrig samma resultat. Resultaten kan man tycka liknar varandra, men inget är egentligen det andre likt. Det är där våra val kommer in. Väljer vi att göra på ett visst sätt i en situation så påverkar det hela ens framtid. Det jobbiga i en sån situation är om man är osäker på att man gör rätt val.
För hur vet man vad som är rätt?
Och hur vet man vad som är fel?
Är det meningen att vi ska chansa och hoppas att vi väljer rätt val?
Eller finns det något annat sätt att få reda på det?
Tell me!!
Det är ju trots allt det som påverkar våran framtid. Väljer vi fel och går vi fel väg så är det inte så lätt att komma tillbaka, om det ens är möjligt. Och risken att vi ångrar oss är stor.
Och med tanke på att vi har ett liv så vill man ju inte leva det i ånger. Har jag fel?
Och det där med att lita på magkänslan som vissa säger. Hur går det till? Eller att lyssna på hjärtat? Vad är det man egentligen ska lyssna på? Om magen nu säger en sak och hjärtat en annan samtidigt som det i huvudet snurrar helt förvirrat runt i. Hur ska man veta att man tar rätt beslut då?

Mirror, mirror on the wall, tell me what I'm looking for?
I gotta' to know, I needa' know, I gotta' know

1 comment:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=f_LKPg5YlKI

    lite ångest och livsfrågor i form av Dan Andersson...

    Take care. Kram d.

    ReplyDelete