Wednesday, March 11, 2009

Dusk or dawn?

Tänk er att ni går på en väg. Det är en lång väg. Bakom er har ni en by. Den byn ni har lämnat. I den byn bor det människor. Lyckliga som bittra, rika som fattiga. Där finns också djur. Alla möjliga tänkbara djur.
Längs med stigen ni går är det en vacker natur. Och allting är stillsamt. Till slut kommer ni fram till en stor sten. Vid den stenen så delar sig vägen.
När ni tittar åt vänster så ser det ut att vara gryning. Ni ser inga människor men ni ser några djur. Det är gröna ängar och klarblå himmel. Vattnet är turkost precis som hemma i byn.
När ni sedan vänder huvudet åt höger så ser det ut att vara skymning. Men här ser ni inget levande alls, varken i form av människor eller djur. Det är en mörk himmel men ni ser att det lyser långt långt borta. Det lyser så svagt att ni knappt kan se det.
Ni vet att stigen till vänster leder tillbaka till byn. Men om ni skulle välja att fortsätta gå till höger så kan ni aldrig mera vända om igen.
Så vilken väg väljer ni?
Vänster, som leder tillbaka till byn ni kom ifrån?
Eller höger, som leder någonstans ni inte vet och som ni aldrig kan återvända ifrån?
*Tell me*
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Vad har hänt med Göteborg?
Det spelar ingen roll var, när eller hur man går ut. Det är samma musik som alla dj's spelar. (Har ni svårt att hitta nya låtar eller?)
Det är alltid samma människor ute. (Trevligt när det är ansikten man känner igen, men lite nytt folk hade inte skadat).
För att inte tala om hur bra vissa är på att dela med sig av sig själva och till andra. Eller som det kan kallas: INFEKTERAT *warning, warning* Hahaha. Finns det någon som inte legat med någon man känner? Äckligt, egentligen. Men, vad gör det om hundra år?!
Nej, Göteborg är en trevlig stad men det kanske är bäst att gå vidare med sitt liv i tid. Så man inte fastnar här. Vem vill vara kvar i en stad där utvecklingen står stilla?
Pratar egentligen inte bara om kroglivet, utan rent generellt. What's going on?

No comments:

Post a Comment