Wednesday, February 18, 2009

Feels like nothing.

Varför beter en person sig iskallt emot en människa man säger sig tycka om inför sina vänner? Men så fort vännerna vänder ryggen till, ja då går det att passa på att vara go.
Killar är inte speciellt smarta. Dom är fega. Riktigt fega! Kommer antagligen att få mycket negativ kritik ifrån det manliga könet nu, men det får jag ta. För har ni bevisat motsatsen? Nej!
Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så är ord bara ord.
"I can't feel it. I can't see it. I can't touch it."
Så killar och män därute: "Upp till bevis"!
Bevisa att ni inte är fega jävlar som kan slänga fram kuken och ligga lite när det passar er och era behov. Utan visa lite omtanke om oss tjejer och våra behov. Passar det inte så; ta saken i egna händer (och då menar jag ORDAGRANT)! Är det inte bättre att ge en tjej en orgasm som du sedan kan känna dig stolt över istället för att låta henne fejka, vilket både du och hon vet om att ni gjort men som ni aldrig pratar om? Hmm, en liten tanke bara..

Sex är alltid ett problem. Har man det inte så är det det som är själva problemet. Och när man väl har det, ja då ska det fungera mellan två personer, eller om man har lite mindre tur: en person och ett elektroniskt verktyg.

- Darling, let's do 68!
- 68??? What's that?
- You do it to me and I'll owe you one.

1 comment:

 1. 1. Personen ifråga är inte redo för ett förhållande utan vill bara ha dig som ett kuttersmycke, för att kunna sola sig i glansen och verka mer framgångsrik än vad han egentligen är.

  2. Killar är precis som tjejer - egocentriska ibland, ibland inte. Det är från individ till individ. Fråga dig själv: VAD för slags kille söker jag?
  Utgå ifrån dig själv och DINA behov. Inte utifrån några samhälleliga normer eller krav utifrån.

  3. "I can't feel it. I can't see it. I can't touch it." - Var mera nogrann med vem du tar hem. Och den "någon" som hänger med dig hem första kvällen, på fyllan - är det verkligen någon du vill satsa på??

  4. Sex i sig ska inte behöva vara ett problem. Om man lever i en relation bör man söka problemet inom själva relationen snarare än att söka problem i sex-utövandet (som ju är basic - för fan!). Vi är ju här för att knulla!
  Ett "elektroniskt verktyg" ska vara en KRYDDA i ett sexualliv, inte en slutgiltig lösning.

  Du är vacker!

  Kärlek.

  ReplyDelete